Przedmioty ogólne (wspólne dla wszystkich specjalności)
| I ROK | FORMA ZALICZENIA |
|---|---|
| ZDW: HISTORIA FILOZOFII/PODSTAWY FILOZOFII | E1 |
| TECHNOLOGIE INFORMACYJNE | Z2 |
| JĘZYK OBCY | Z |
| HISTORIA SZTUKI | Z |
| KRAJOZNAWSTWO I GEOGRAFIA TURYSTYCZNA | Z |
| PODSTAWY TURYSTYKI I REKREACJI | Z |
| SOCJOLIGIA | Z |
| SPOŁECZNE I KULTUROWE ASPEKTY TURYSTYKI | Z |
| REGIONY TURYSTYCZNE POLSKI, EUROPY I ŚWIATA | E |
| ATRAKCJE TURYSTYCZNE EUROPY I ŚWIATA | Z |
| ZDW: KOMUNIKACJA/SWIADOMOŚĆ I OKAZYWANIE EMOCJI | Z |
| JĘZYK OBCY | Z |
| WYCHOWANE FIZYCZNE | Z |
| PODSTWY HOTELARSTWA I SYSTEMY HOTELOWE | E |
| TECHNOLOGIA HOTELOWA | Z |
| OBSŁUGA RUCHU TURYSTYCZNEGO | Z |
| EKONOMIKA TURYSTYKI I REKREACJI | Z |
| ZDW: PODSTAWY KREATYWNOŚCI/TWÓRCZOŚĆ I KREATYWNOŚĆ* | E |
* - ZAJĘCIA E-LEARNINGOWE PROWADZONE PRZEZ OSOBĘ MAJĄCĄ UPRAWNIENIA DO PROWADZENIA WYKŁADÓW
E1 - Egzamin
Z - Zaliczenie (wszystkie zaliczenia z oceną)
Moduły specjalnościowe
| II ROK | FORMA ZALICZENIA |
|---|---|
| ZDW: METODYKA ZARZĄDZANIA KOMPETENCJAMI/ROZWIJANIE KOMPETENCJI SPOŁECZNYCH | Z |
| JĘZYK OBCY | Z |
| JAKOŚĆ SURÓWCÓW I PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH | Z |
| PODSTAWY GASTRONOMII | Z |
| DIETETYKA | Z |
| EKONOMIA | Z |
| ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE | E |
| FINANSE I PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ | E |
| STATYSTYKA | Z |
| JĘZYK OBCY | Z |
| ERGONOMIA I BEZPIECZEŃSTWO PRACY | Z |
| PODSTWY PRAWA - PRAWO W TURYSTYCE | Z |
| PRAWO AUTORSKIE | Z |
| PSYCHOLOGIA | Z |
| FIZJOLOGIA CZŁOWIEKA | Z |
| ZDW: KONFLIKT GRUPOWY/KONSTRUKTYWNE ROZWIĄZYWANIE KONFLIKTÓW | Z |
| III ROK | FORMA ZALICZENIA |
| ZDW: PROJEKT WŁASNEGO RZEDSIĘWZIĘCIA /PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ | Z |
| ZDW: ETYKA / ŚWIADOMOŚĆ WARTOŚCI | Z |
| JĘZYK OBCY | Z |
| TURYSTYKA I POLITYKA KULTURALNA POLSKI I UE | Z |
| PROMOCJA I MARKETING W TURYSTYCE | Z |
| REKLAMA W TURYSYCE | Z |
| SEMINARIUM DYPLOMOWE | Z |
| JĘZYK OBCY | Z |
| PROJEKTOWANIE USŁUG TURYSTYCZNYCH | Z |
| KREATYWNE ROZWIĄZANIA W TURYSTYCE | Z |
| SEMINARIUM DYPLOMOWE | Z |
| PRAKTYKI STUDENCKIE | |
| MODUŁY SPECJALNOŚCIOWE |
Przedmioty specjalnościowe
Specjalność: Zarządzanie w branży HORECA
| I ROK | FORMA ZALICZENIA |
|---|---|
| ZARZĄDZANIE OBIEKTAMI HOTELARSKIMI | Z |
| ORGANIZACJA PRACY I ZARZĄDZANIE PERSONELEM HOTELOWYM | Z |
| MARKETING W HOTELARSTWIE | Z |
| PROMOCJA I SPRZEDAŻ USŁUG HOTELARSKICH | Z |
| SAVOIR-VIVRE I TROSKA O KLIENTA | Z |
| II ROK | |
| TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA I HIGIENA PRODUKCJI | Z |
| PRZEPISY SANITARNE I BHP | Z |
| KUCHNIE REGIONALNE I NARODOWE | Z |
| ZARZĄDZANIE GASTRONOMIĄ | Z |
| ORGANIZACJA PRACY GASTRONOMII | Z |
| ELEMENTY MARKETINGU W GASTRONOMII | Z |
| III ROK | |
| STANDARYZACJA USŁUG HOTELARSKICH | Z |
| ANIMACJA CZASU WOLNEGO | Z |
| PROJEKTY UNIJNE I STRUKTURALNE W TURYSTYCE | Z |
| KREATYWNE ZARZĄDZANIE W TURYSTYCE | Z |
Specjalność: Marketing i organizacja usług turystycznych
| I ROK | FORMA ZALICZENIA |
|---|---|
| MARKETING I PR AGENCJI I BIUR PODRÓŻY | Z |
| SPRZEDAŻ PRODUKTÓW TURYSTYCZNYCH | Z |
| PRODYKT TURYSTYCZNY I REKLAMA | Z |
| PROMOCJA ATRAKCJI TURYSTYCNYCH | Z |
| FUNKCJONOWANIE AGENCJI I BIUR PODRÓŻY | Z |
| II ROK | |
| KULTURA A TURYSTYKA | Z |
| BUDOWANIE MARKI W TURYSTYCE | Z |
| HISTORIA KRAJOZNAWSTWA I TURYSTYKI | Z |
| AKTYWNE FORMY TURYSTYKI I REKREACJI | Z |
| TURYSTYKA KAWIFIKOWANA | Z |
| TURYSTYKA KRAJOWA I ZAGRANICZNA | Z |
| III ROK | |
| STANDARYZACJA USŁUG TURYSTYCZNYCH | Z |
| OBSŁUGA KLIENTA | Z |
| PROJEKTY UNIJNE I STRUKTURALNE W TURYSTYCE | Z |
| KREATYWNE ZARZĄDZANIE W TURYSTYCE | Z |